Zeemeerminnen Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest; zwemmen als een zeemeermin!!

Gaat je vriendin, een familielid of collega trouwen en is ze gek van zeemeerminnen? Zingt ze al jaren het liedje van de kleine zeemeermin? Of heeft ze de film van Ariël al wel 15 keer gezien? Dan is de feestelijke experience voor een Vrijgezellenfeest De activiteit voor een vrijgezellenfeest.

Na een korte instructie kun je helemaal los gaan in het water. En zo vrij als een zeemeermin door het water schieten. Duiken, zwemmen, spelen en vooral lekker in het water zwemmen is hier het allerbelangrijkste. Maar natuurlijk vergeten we het stukje veiligheid niet en is er hier ook een instructeur aanwezig.

  • Tijdens deze feestelijk experience worden er door de gastvrouw uitgebreid foto’s gemaakt. Een leuke herinnering van deze dag. De foto’s worden later (met toestemming) in een digitaal fotoalbum worden geplaatst, deze zijn dan te downloaden door deelnemers of andere geïnteresseerde.
  • Met een actioncam worden er onderwaterbeelden gemaakt. Deze worden tot een leuke film gemonteerd en worden (met toestemming) op social media geplaatst o.a. Youtube.
  • Voor alle deelnemers is er een verrassing aan het einde en natuurlijk is er voor de feestzeemeermin een zeemeerminnen cadeautje.
  • Eventueel is een speciaal gemaakt bruidsstaart (met dubbel S) een optie voor de “bride to be”

De kosten van deze feestelijke experience zijn vanaf €152,50.

De kosten zijn afhankelijk van de wensen, de hoeveelheid deelnemers en de duur van de experience.

Voor vragen en mogelijkheden kunt u contact opnemen via de contactpagina.