Vrij zeemeerminnen

In veel zwembaden is het tegenwoordig niet toegestaan om met zeemeerminstaarten te zwemmen. Erg jammer, maar in verband met veiligheid, wel begrijpelijk. Omdat wij dit natuurlijk erg jammer vinden, proberen we één maal per maand een uur “vrij zeemeerminnen” met eigen zeemeerminstaart te organiseren.

Tijdens dit uur kan iedereen die een eigen zeemeerminstaart heeft komen zwemmen. En omdat je het natuurlijk aan iedereen wil laten zien, zijn introducés ook welkom.

Heb je geen eigen zeemeerminstaart maar wel een diploma of certificaat van Zeemeermin Experience dan ben je ook welkom en kan je bij ons een staart huren. Natuurlijk mag ook jij introducés meenemen om te laten zien hoe geweldig het is om voor even een zeemeermin te zijn.

Zeemeermin Faline en Liara

Ben je nog te klein om zelf een zeemeermin te zijn, maar wil je wel kennis maken met een echte Zeemeermin? Tijdens de “Meet en Greet” met Mermaid Faline en misschien wel andere zeemeerminnen, kan je 30 minuten mee spetteren en zeemeerminspelletjes spelen. Daarna is het tijd voor de grotere zeemeerminnen om met de dames te spelen. Er wordt van ouders wel verwacht dat ze met de kleintjes het water in gaan en compleet toezicht houden op hun kinderen.
Wat zijn de kosten voor het “vrij zeemeerminnen”:

  • Zeemeermin met eigen staart €3,75 p.p.
  • Zeemeermin met de huur van een staart €8,75 p.p.
  • Introducé bij een zeemeermin €2,75 p.p.
  • Kleine zeemeerminnen Meet en Greet €3,75 voor 1 kind en 1 ouder

Op deze data en tijden kan je komen vrij zeemeerminnen met eigen zeemeerminstaart. Klik op de datum en koop je tickets.