Zeemeerminnen

Het is ook mogelijk om zeemeerminnen in te huren voor evenementen.

Mermaid Faline

Mermaid Faline

Mens:
Lesley van de Graaf
Email:
info@mermaidfaline.com
Website:
www.mermaidfaline.com
www.vintastischeaccessoires.nl

Deze zeemeermin uit de Noordzee houd er van om tegen de stroom in te zwemmen, wat ook bij haar persoonlijkheid past: Nieuwsgierig, vrolijk, speels, en misschien zelfs wat verlegen. Daarom is zij vaak te vinden in de rivieren en meren van Nederland!
Die schittering in het water? Misschien heb je haar al eens zien zwemmen!

Mermaid Faline is er voor allerhande (Kinder/Volwasen/Bedrijfs/Thema) feestjes als aanvulling met Meet & Greets, Storytime en/of knutselen voor de ‘guppies’ en natuurlijk samen op de foto met een echte zeemeermin! Ook met Duik-/Snorkel evenementen en Divetank performances ben je bij Mermaid Faline aan het juiste adres. Val op met een Zeemeermin, en maak indruk met nadruk voor jong en oud!
Mermaid Liara

Mermaid Liara

Email:
info@mermaidliara.com

Website:
www.mermaidliara.com

Mermaid Liara is een gracieuze zeemeermin die graag op ieders gezicht een glimlach tovert. Haar parelwitte staart en lange, lichte haar reflecteren haar pure persoonlijkheid. Mermaid Liara is freedive gecertificeerd en is wereldwijd in te huren voor (muzikale) zeemeerminshows, festivals, aquaria, bruiloften, kinderfeestjes en meer.
Ze is bezit van een rijbewijs en auto. Verder is ze flexibel inzetbaar.
Siren Onyx

Siren Onyx

Mens:
Esther van Lindt
Email:
mermaidblackonyx@gmail.com
Telefoon:
0681865424

Ik sta bekend als Siren Onyx, Ik ben in voor kinderfeestjes, bruiloften en andere feesten en partijen. Ook als model ben ik beschikbaar. zowel voor ‘op het land’ als in het water 🙂  De regio waarin ik beschikbaar ben is midden/zuid Nederland.  Ik woon zelf in Den Bosch en ben beschikbaar in het weekend en in de avond!