Instructeur

Opleiding tot zeemeermin-instructeur

Zeemeermin experience is in 2016 begonnen met het geven van Zeemeermin experiences voor alle leeftijden, jong en oud. En inmiddels vele zeemeer-uren verder en vele zeemeer-ervaringen rijker. Deze kennis wil ik graag delen, want waarom het wiel opnieuw uitvinden? Daarom ben ik begonnen met de opleiding tot zeemeermin-instructeur

Buiten “heel veel plezier” is het allerbelangrijkste VEILIGHEID!

Veiligheid- voor jezelf – voor je omgeving én voor je materiaal.

Het opleiden van mensen tot “zeemeermin instructeur” kan op locatie, maar ook in company.

Wat kan je verwachten?

  • Theorie gedeelte van 2 uur, waar aan de hand van een PowerPoint presentatie, filmpjes en een theorieboek inzicht wordt gegeven, wat er allemaal komt kijken bij het “zeemeerminnen”.
  • Praktijk gedeelte van 1,5 uur, waarin theorie in praktijk wordt gebracht. De deelnemers gaan zelf te water om zelf te ondervinden hoe het is om met een Zeemeerminnenstaart te zwemmen. Waar moet je op letten en wat is er mogelijk. En we gaan een gedeelte instructie van een les/training/experience volgen.
  • Elke deelnemer sluit de cursus af met een certificaat Zeemeerminnen, een certificaat van deelname aan de cursus “instructeur Zeemeermin zwemmen” en een eigen zeemeermin staart.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding is vooral geschikt voor zwemonderwijzers, personeel van zwemscholen en Zeemeerminnen die feestjes of andere zeemeermin activiteiten gaan begeleiden. Dit kan op eigen locatie of in Oosterhout waar Zeemeermin Experience haar thuisbasis heeft.

In company (op eigen locatie) geschikt voor:

  • Grotere zwemscholen, waar meerdere personeelsleden opgeleid willen worden.
  • Een overkoepelende organisatie, waarbij verschillende locaties opgeleid willen worden.
  • Teambuildings dag voor grotere organisaties.
  • Of een organisator die verschillende partijen bij elkaar kan brengen.

Op locatie (Oosterhout NB) geschikt voor:

  • Individuele zwemonderwijzers, Zeemeerminnen of andere geïnteresseerde voor het zeemeerminnen.

Ben je geïnteresseerd in de opleiding “Zeemeermin-instructeur” neem dan contact op via contactformulier. Ik bespreek graag de mogelijkheden en maak een offerte op maat.