Zeemeermin Fitness

Voor volwassenen

Naast de experience voor de Grotere Zeemeermin hebben we ook Zeemeermin Fitness voor volwassenen.

Tijdens de experience ervaren veel deelnemers dat zwemmen als een zeemeermin een hele goede workout is. Het is vooral een goede training voor Borst, buik, billen en benen. Door verschillende oefeningen te doen met de monovin of zeemeerminstaart en andere materialen trainen we ook nog de armen en de rug. Een complete lichaamstraining waar ook mensen met lichamelijk klachten aan mee kunnen doen. Natuurlijk bekijken we dit per persoon, goed.

De oefeningen bestaan uit uithoudingsvermogen, kracht en souplesse wat we allemaal in de oefeningen verwerken of combineren. Maar ook echte Mermaid truckjes komen aan de orde, zoals bv bubbelrings blazen.

De zeemeermin Fitness voor volwassenen wordt gegeven in diep zwemwater. Zwemvaardigheid is dus wel een vereiste. Ook is het van belang dat je graag onder water zwemt. Bijna alle oefeningen zijn (gedeeltelijk) onder water. Je kan hierbij gebruik maken van een zwembril, duikbril en/of neusklem. Dit is allemaal toegestaan.

We gaan ervan uit dat de zeemeerminnen die deel willen nemen aan de zeemeermin fitness in het bezit zijn van een eigen (geschikte) zeemeermin staart. Natuurlijk zijn er voor startende of kennismakende zeemeerminnen staarten of monovin beschikbaar.

Wil je een keer kennis maken dan is dit natuurlijk mogelijk. Zeemeerminnen kunnen tussendoor instromen.

Op de volgende data word zeemeerminnen fitness gegeven:

Informeer naar de mogelijkheden of stel uw vragen via de contactpagina.