Brons Zilver Goud

Een nog betere Zeemeermin worden!

Tijdens de vervolgtraining Brons Zilver Goud gaan we het geleerde van de basistraining verder uitbreiden.

We gaan verder met de slagen, het parcours en het op diepte leren zwemmen. Ook besteden we aandacht aan het langer onder water zwemmen, hoe je omgaat met eventueel pijn aan je oren of water wat in je neus loopt.

Ook gaan we meer “samen” dingen doen. Zoals figuren drijven of onderwater voorwerpen aan elkaar doorgeven of andere onderwaterspellen. Het blijkt dat vooral het opduiken van verschillende voorwerpen bij veel zeemeerminnen favoriet blijft.

Eigenlijk gaan we verschillende (onderwater)sporten combineren. Freediven, synchroonzwemmen, aquarobics e.d.

De trainingen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en minimaal een C diploma of vergelijkbare zwemervaring. En in het bezit zijn van het Basisdiploma Zeemeermin zwemmen van Zeemeermin Experience

De vervolgtraining Brons Zilver Goud bestaat uit lessen van 10 weken, waarbij je iedere keer 1 uur training krijgt. Per maand valt daar ook een keer “vrij zeemeerminnen” in. Natuurlijk zijn er uitzonderingsdata, maar die worden op tijd gecommuniceerd. De lessen schuiven dan een week op en komen niet te vervallen.

Een periode sluiten we af met een examen voor het behalen van de brons, zilver of gouden zeemeermin hanger.

De kosten voor deze zeemeermin training zijn in totaal € 130,-. Dit is voor 10 lessen en het tussenliggende “vrij zeemeerminnen” (voor de zeemeermin zelf).
We gaan ervan uit dat de zeemeerminnen die deel willen nemen aan dit vervolgprogramma in het bezit zijn van een eigen (geschikte) zeemeermin staart*.

Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Vragen kunt stellen via de contactpagina.

*er wordt door de trainster besloten of deze eigen staart voldoet aan de gewenste eisen, dit vooral voor de veiligheid van de meermin.

Zeemeermin training