Training

Training voor een Zeemeermin

Een training voor een zeemeermin volgen is niet alleen een super spetterende ervaring. Wat nog veel belangrijker is, dat je op een veilige manier leert zwemmen met een zeemeerminnen staart. Niet alleen voor de zeemeermin zelf, maar ook voor de omgeving. En minstens net zo belangrijk, het veilig omgaan met je materiaal.

Een zeemeerminstaart is geen wonder- of toverproduct waardoor je ineens (goed) kan zwemmen. De staart en monovin hebben ook een paar eigenschappen en het is van belang om daar op een goede en veilige manier mee kennis te maken.

De trainingen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en minimaal een C of superspetter diploma of vergelijkbare zwemervaring.

Tijdens de basistraining leer je, zoals het woord al zegt, de basis van het zwemmen met een zeemeerminnen staart. Bij de training voor Brons, Zilver en Goud, gaan we dieper in op de ervaringen die zijn opgedaan bij de basistraining. En we combineren andere watersporten als, snorkelen, synchroonzwemmen, Freediven en aquarobics.

Voor vragen kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Diploma uitreiking