Ouder en Kind

Een echte zeemeermin Experience ouder & kind

Tijdens de experience ouder en kind gaan we er vooral samen een gezellige tijd van maken. Dit kan zijn omdat een kind zich op deze manier veilig voelt om iets nieuws te leren. Maar het kan ook een leuke gezellige dag zijn, waar je vooral veel lol hebt samen.

Tijdens deze kennismaking leer je:

  • Hoe je de zeemeerminstaart aantrekt
  • Hoe je veilig de zeemeerminstaart kan gebruiken en in geval van nood ook snel kan uittrekken
  • De basis van leren zwemmen met een zeemeerminstaart

Je kunt daarna helemaal los gaan in het water. En zo vrij als een zeemeermin door het water schieten.

Afhankelijk van de groep gaan we op 2 manieren te werk:

  1. De ouder is de boei van het kind en wordt zo letterlijk en figuurlijk als “rots in de branding” gebruikt om het kind te leren zwemmen met een zeemeerminnen staart. Wanneer het kind zich veilig voelt en zelf kan gaan spetteren is er de mogelijkheid voor de ouder om zich ook in een staart te steken. Zo kunnen ouder en kind gezamenlijk nog de bodem van het zwembad onderzoeken.
  2. Meestal wanneer de kinderen al groter zijn en het meer gaat om een gezellig dagje uit, starten zowel ouder en kind al met een zeemeerminnen staart. Ze volgen gezamenlijk de instructie en gaan daarna samen spetterend het zwem en de bodem onderzoeken. Duiken, zwemmen, spetteren en samen gek doen is hier meestal het eindresultaat.

De experience “ouder en kind” is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en minimaal een B diploma of vergelijkbare zwemervaring.

Wanneer er data van de experience bekend zijn, staan ze hieronder weergegeven. Staat er geen data, neem dan contact op.

Door middel van een inschrijving is deze experience te volgen. De kosten voor een experience zijn € 23,- per persoon voor 1 uur en gaat door als er voldoende inschrijvingen zijn. Na afloop ontvang je een zeemeermin certificaat.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Vragen kunt stellen via de contactpagina.